top of page

vr 15 apr.

|

T Bos In

Zaadbommen maken

Guerrillatuinieren, je zaadbom of bloembom tovert de plek waarin je ze werpt om tot een prachtige bloemenzee!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Zaadbommen maken

Tijd en locatie

15 apr. 2022 14:00 – 17:00

T Bos In, Gontrode Heirweg 141 (best nummer 6 intikken op de gps ipv 141), 9090 Melle, België

Over het evenement

Guerrillatuinieren wordt vaak gezien als een nieuwe ontwikkeling, maar eigenlijk is het al eeuwenoud - het had alleen nog geen naam. Guerrilla is een Spaans woord dat letterlijk 'kleine oorlog' betekent, misschien dat het woord zaadbom hierin ook zijn oorsprong vindt. 

Een bloembom of zaadbom is een rond pakketje bloemzaadjes, beschermd door klei en compost. Wanneer je de zaadbommen in de grond werpt, is het alleen nog een kwestie van een beetje geduld tot de zaden kiemen. 

Een feest voor de bijen en zelf word je er vrolijk van :) 

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page