top of page

do 17 nov.

|

Phaedra Vanneste

Yoga sutra’s van Patanjali

Beste Yogi's, Yoga is een traditie waarin lichaam en geest onafscheidelijk zijn, als yogi hou je dus een 'body-mind lifestyle' aan. Telkens ligt de focus op de ontspanning van het lichaam waardoor uiteindelijk ook mentale, emotionele en spirituele veranderingen op te merken zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga sutra’s van Patanjali

Tijd en locatie

17 nov. 2022 20:00 – 21:30

Phaedra Vanneste, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps - Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Houdingen worden afgewisseld met ademhalingstechnieken en diepe meditaties. Deze yogalessen dragen bij aan een gezonde levensstijl en werken daarom helend. De focus ligt op het behoud van een gezond leven. Je leert yoga mee te nemen overal in de wereld en dat voor de rest van je leven.

We starten met een lessenreeks van 4 lessen met als thema 'De maan'.

Deze yogalessen zijn toegankelijk voor alle personen die fysiek en mentaal nood hebben aan yoga, het maakt niet uit wat jouw achtergrond is, wie je bent of wat jouw leeftijd is. De lessen zijn telkens voor zowel beginnende yogi's alsook voor meer ervaren yogi's. De houdingen worden telkens aangepast naargelang de wens van het individu.

Tot snel op de mat!

Praktische info: 

- Enkel voor leden van Dwarsligger vzw (33 euro/jaar of 3 euro/maand) 

- Vrije bijdrage (richtprijs wordt meegedeeld bij de aanvang van de workshop) 

- Enkel CASH (te betalen aan het einde van de sessie) 

- Geen voorkennis nodig 

- Inschrijven verplicht! Aanmelden via de registreerknop

- Maximum 15 personen/sessie 

- U bent steeds welkom elke donderdag vanaf 20u00

 * gelieve op tijd te komen en eigen yogamat mee te nemen aub *

 

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page