top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

za 30 sep

|

Feral Wombyn

Wombyn embodiment 1 Dag-retreat

We komen samen in cirkel om te verbinden: met onze ziel, de magie van ons lichaam, elkaar en de aarde. Doorheen de dag ontmoeten we het medicijn van wel drie cirkelhoedsters, die de handen in elkaar slaan om een magische en helende dag tot stand te brengen.

Wombyn embodiment 1 Dag-retreat
Wombyn embodiment 1 Dag-retreat

Tijd en locatie

30 sep 10:00 – 18:00

Feral Wombyn, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

!Enkel voor vrouwen! 

Deel 1: Bezield dansen door (Tover)Febe

In dit dagdeel zakken we in ons lijf met de intentie ons lichaam tegemoet te komen. We maken contact, geven ruimte en een stem aan elk deel van onze gekozen of geschonken vorm. We onderzoeken welke verhalen deze met zich meedraagt. Dit intentionele moment is uitgekerfd om jouw lijf te laten spreken, jouw verhaal te delen, liefdevol te verbinden en de mind-body-soul communicatielijn te versterken. We brengen gestagneerde energie terug in beweging, verdrongen emoties aan het licht en maken contact met onze sensualiteit. Vanuit een diepe dankbaarheid voor onze tempel en de opgewekte levensenergie eren we elk deel van ons goddelijke zijn en openen we zo alle poorten naar het belichamen van ons magische potentieel.  Ik gids je door deze ervaring met oefeningen/uitnodigingen tot diep luisteren, voelen, alchemiseren.. Met intentioneel gekozen klanken en een tros aan voorkennis uit extatic dance, de 5 ritmes, BSMT en mindfulness.  

Deel 2: Womb massage en expressieve crea om te verbinden met onze interne seizoenen door Malika

We leren onszelf verwennen met zelfmassage. Uit het standpunt van de eeuwenoude wijsheid van de Ayurveda, leren we over  de onmiskenbare kracht van olie. We gaan dan aan de slag met een helende vrouwenolie op basis van grondende essentiële oliën. Zo  leren onze baarmoeder en andere vrouwelijke delen teder aan te raken. Daarbij gaan we een oprechte connectie aan met ons lichaam en komen we er dieper in thuis. Dit ritueel vol zelfliefde is ook een ultiem instrument om met menstruatiekrampen om te gaan. Daarna leggen we de geheimen van de innerlijke seizoenen van de vrouw bloot en erkennen we de kracht en het wonder dat dat met zich meedraagt. Als ode aan onze continue verandering, zetten we onze herkenning om in creatie. Tijdens een actieve meditatie, begeleid door passende muziek, duiken we diep in elk seizoen. Met verf, krijt of potlood zetten we de belichaming van de seizoenen op papier. Dit is een heilig eerbetoon aan onze cyclische waarheid. De focus ligt op verbinden met jezelf en herinneren dat onze inherente golfbeweging ons met moeder aarde verbindt.  

Deel 3: Ritueel voor de baarmoeder en Moeder Aarde door Feral Wombyn (Michelle)  

Onze vrouwelijkheid verbindt ons met onze creatiekracht, onze eigen Moederenergie is een weerspiegeling van die van Moeder Aarde. We worden uitgenodigd om in deze energie te gaan zitten en te reflecteren: over onze eigen Creatie - onszelf en ons eigen leven, én onze collectieve Creatie - ons Leven als mensen samen op aarde. We creëren samen een magisch altaar van natuurlijke materialen, en spreken onze wensen en dankbaarheid uit tegen de Aarde - die deze zal opnemen en composteren.   

Welkom magische vrouw!

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Wombyn embodiment Dag-retreat

  Van € 70,00 tot € 73,00

  Verkoop eindigt op

  29 sep 21:00

  Van € 70,00 tot € 73,00

  Prijsoptie
  Prijs
  Aantal
  Totaal

  Lid van Dwarsligger vzw

  € 70,00

  +€ 1,75 servicekosten

  € 70,00

  +€ 1,75 servicekosten

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

 1. Vul je kaart nummer in

 2. Vul de vervaldatum in

 3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

 4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page