top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

za 22 mei

|

Dwarsligger

Unieke Permacultuur Plantenverkoop

VZW Plant the Future organiseert een unieke permacultuur plantenverkoop met meer dan 100 soorten tomaten en pepers, eetbare snoepjesbloemen en krachtige kruiden, tot fruit en knolgewassen. Alsook voor groenten een aanbod vol speciale rassen van voedselbosplantgoed en bijzondere gewassen.

Unieke Permacultuur Plantenverkoop
Unieke Permacultuur Plantenverkoop

Tijd en locatie

22 mei 2021 10:00 – 17:00

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

VZW Plant the Future stimuleert een samenvoorziend klimaat- en energieneutraal leven binnen onze multiculturele broedplek. 

Daarom organiseert VZW Plant the Future een unieke permacultuur plantenverkoop met meer dan 100 soorten tomaten en pepers, eetbare snoepjesbloemen en krachtige kruiden, tot fruit en knolgewassen. Alsook voor groenten een aanbod vol speciale rassen van voedselbosplantgoed en bijzondere gewassen. 

En naast dit alles kan je ook zelfgekweekte en gedroogde kalebassen kopen waar jij en/of de kinderen volop hun creativiteit kunnen op uitten. Misschien wordt het een leuk vogelhuisje, of een stralende lamp of misschien heb jij nog een leuker idee, laat het ons weten!

We zijn een kleinschalige kwekerij dus hebben we een beperkt aantal per variëteit. Onze excuses als iets op blijkt te zijn, we houden de lijst wekelijks up-to-date. De lijst kan je later in de comments vinden.

Er is ook mogelijkheid tot bestellen en afhalen van plantgoed en zaad. Stuur een mailtje naar plantthefuture33@gmail.com met jij graag zou aankopen, daarna kan je in de serre van VZW Dwarsligger alles komen ophalen. 

Hou er rekening mee dat we geen bancontact kunnen aanvaarden. Cash of betalen via QR code is wel mogelijk.

Ook is er een kleine pauze van 13 uur tot 14 uur, hiervoor en erna zijn jullie meer dan welkom! 

  ________________________________________________________________________

Deze verkoop is Coronaproof en er gelden dezelfde regels als in andere (planten)winkels: * Make no waste en breng je eigen mandje of bakje mee, en een balpen is altijd handig. * Kom liefst alleen, doe je mondmasker aan en ontsmet je handen... You know the drill. * Maximum 10 mensen per keer binnen. Ontstaat er toch een wachtrij, neem dan in de rij ook afstand van elkaar.

Tot dan liefste Dwarsliggers!  It's Up 2 You to Plant the Future with your Green Feet!

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page