top of page

zo 23 mei

|

Dwarsligger

Taste of Selfcare - Superfoods Sunday

Satori Lifestyle brengt met een heerlijk ontbijt de bouwstenen en antioxidanten die we nodig hebben voor een gezond lichaam op ons bord.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Taste of Selfcare - Superfoods Sunday

Tijd en locatie

23 mei 2021 09:00 – 13:00

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Een uitgebreide wake up call met een heerlijke slowjuice the future sap helpt onze spijsvertering herstellen en helpt mee de toxische stoffen uit je lijf te brengen. De  heerlijke Good vibes only Granola vers uit de oven met de Chocolate Lover en Forever Beautiful cacao wordt jouw gemoed alleen meer overstelpt met positieve vibes. Aangevuld met de Body Building Banana Bread wordt jouw lichaam voorzien van alle energie die je nodig hebt voor een actieve dag. En deze keer geen koffie op het menu maar een ware Energy Bomb mix, want wij gaan voor duurzame energie, dus zonder caffeine crash. En om nog maar eens te laten voelen hoe zalig het leven wel kan zijn zonder suiker, brengt Satori de lekkerste Bliss Balls sweet goodbyes. Keuze tussen Power Matcha, super green lemon en forever beautiful vanilla. Als afsluiter kunnen we pretty in pink gaan of een Super Focus Matcha Latte drinken, en natuurlijk de niet te vergeten vegan choco en moonbalance thee zijn ook van de partij!

Proef van zelfliefde, en geniet van de superfoods!

Prijs voor een volwassene bedraagt 33 euro en 13 euro voor de kinderen.

Reserveren is verplicht

Wil je meer ontdekken van de producten van Satori Lifestyle?  Bezoek de website www.satori-lifestyle.com

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page