top of page

zo 23 mei

|

VZW Dwarsligger

Taste of Permaculture

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Taste of Permaculture

Tijd en locatie

23 mei 2021 13:00 – 15:30

VZW Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, Melle, België

Over het evenement

Tijdens deze 3 in 1  proeverij / wandeling / introductieles neemt Koenda jullie mee door  Dwarsligland. Aan de hand van de 12 Permacultuur principes worden er voorbeelden getoond van o.a. layering, combinatieteelt, mulching e.a. permatechnieken. Terwijl we ronddwalen mogen we proeven van enkele verborgen en ongekende / vergeten lekkernijen die in ons paradijsje gedijen!  Nadien is er een versgeplukt theetje of homemade limonade en een toastje met wilde rucola-pesto in de prijs inbegrepen. Bij slecht weer gaat het toch door, in ons groot overdekt terras groeit en bloeit er ook genoeg! 

Lesduur +-2,5 uur 

Max 20 deelnemers 33€ p.p.  

25€ voor Dwarsligger leden

Registreren is verplicht.

Ps: Geen budget maar wel super geintresseerd? 

Contacteer ons gerust voor een andere optie...

Alles verloopt Corona proof volgens de maatregelen.

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page