top of page

zo 24 apr.

|

B of Joy

Soefisme - lezing: B of Joy

Soefi bijeenkomst met lezing van Michael Sabbe (Bank of Joy): 'Een nieuw financieel welvaartsysteem ligt in onze handen'.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soefisme - lezing: B of Joy

Tijd en locatie

24 apr. 2022 15:00 – 20:00

B of Joy, Gontrode Heirweg 141 (best nummer 6 intikken op de gps ipv 141), 9090 Melle, België

Over het evenement

Michael Sabbe is econoom. Hij heeft economie gestudeerd aan de Amerikaanse Universiteit UAP. Van beroep is hij ondernemer en heeft ervaring in diverse sectoren zoals de auto- en textielindustrie, informatiesystemen en als ISP provider. Momenteel stimuleert hij de ontwikkeling van groene energieoplossingen en duurzame financiële systemen.

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page