top of page

zo 19 jun.

|

Merxotio

Soefisme Bijeenkomst

Bijeenkomst rond het soefisme, met mantra's zingen, eten en een diepgaand cirkel-gesprek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Soefisme Bijeenkomst

Tijd en locatie

19 jun. 2022 16:00 – 20:00

Merxotio, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Welkom op onze soefi dag van 19 juni 2022!

We hebben een namiddag mantra's met of zonder woorden en klankbeleving, met Snatam Kaur,  Premal, Taizé liederen op het programma.

Johan Chitara begeleidt met zijn magische gitaar zangeres Jessica en klankbeleving met Pia.

Sattar Khan (tablaspeler) zal ook van de partij zijn. Ook Werend Van Den Bossche (professionele Jazz sax speler) met zijn digeridoo zal ons een spektakel geven.

Om 19.00u beginnen we met een gesprekcirkel: bevat meditatie, de soefi boodschap en persoonlijke ervaringen(vrijwillig willen meedelen) van hen die in de cirkel willen meedoen.

inschrijving: contact@soefi.org

toegang: 12euro

met lidkaart Dwarsligger:10euro

maaltijdsoep: 7euro(reserveren graag)

(alles ter plaatse aan de kassa regelen)

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page