top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

do 12 nov

|

Minilelie

Sjamanistische Reis - Maestro Tabaco

Prijs: 50 euro Pas op maximum 12 personen... snel inschrijven is de boodschap. Ga naar www.minilelie.com of stuur je gegevens naar inge@minilelie.com

Sjamanistische Reis - Maestro Tabaco
Sjamanistische Reis - Maestro Tabaco

Tijd en locatie

12 nov 2020 19:00 – 21:30

Minilelie, Gontrode Heirweg 141, Melle, België

Over het evenement

Sjamanisme wordt over de hele wereld anders beleefd, maar eens steeds terugkomende factor is het contact maken met de wereld van de spirits. Sjamanistisch reizen is een erg toegankelijke manier om dit te bekomen. Via ritmische muziek of beweging wordt een trance staat bereikt, trance komt van het woord transire, wat overbruggen betekend. Je kunt het vergelijken met een slaaptoestand waarbij je heel helder en alert blijft. Het gaat over een heel diepe ontspanning waarbij we ons bewustzijn op de spirituele wereld kunnen richten en zodoende een beter begrip en contact te verkrijgen. Begrip van het alles en niets... contact met onze eigen spirituele helpers.

We bekomen deze spirituele connectie door het gebruik van beweging, muziek en de heilige maestro Tobacco.

Maestro Tobacco – The only way is up?

Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer! We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog Luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat mij betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Langs de andere kant beginnen meer en meer mensen te beseffen dat er iets niets klopt. Diezelfde mensen zijn terug op zoek naar de verbinding met zichzelf. Willen zich terug herinneren wie ze werkelijk zijn. Een zacht fundament leggen om een oprECHTE verbinding met een ander aan te gaan. Wellicht ben jij zo iemand, anders had je al lang doorgeklikt. Maestro Tobacco is vaak de eerste stap in het sjamanisme, die als ‘curandero’ kan ingezet worden om dit te bewerkstelligen. Deze plant teacher brengt ons naar beneden, gaat ons aarden, brengt focus, herstelt het contact met het lichaam. Het hier en nu ontstaat terug in al zijn pracht. Het is een heilig medicijn dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. De ene manier is al intenser dan de andere.

Deel dit evenement

bottom of page