top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

do 17 sep

|

Mini lelie, Healing and Herbalism & BaRt

Sjamanistische reis - Maestro Tabaco

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sjamanistische reis - Maestro Tabaco
Sjamanistische reis - Maestro Tabaco

Tijd en locatie

17 sep 2020 19:00 – 21:30

Mini lelie, Healing and Herbalism & BaRt, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Sjamanisme wordt over de hele wereld anders beleefd, maar eens steeds terugkomende factor is het contact maken met de wereld van de spirits. Sjamanistisch reizen is een erg toegankelijke manier om dit te bekomen. Via ritmische muziek of beweging wordt een trance staat bereikt, trance komt van het woord transire, wat overbruggen betekend. Je kunt het vergelijken met een slaaptoestand waarbij je heel helder en alert blijft. Het gaat over een heel diepe ontspanning waarbij we ons bewustzijn op de spirituele wereld kunnen richten en zodoende een beter begrip en contact te verkrijgen. Begrip van het alles en niets... contact met onze eigen spirituele helpers. We bekomen deze spirituele connectie door het gebruik van beweging, muziek en de heilige maestro Tobacco. Maestro Tobacco – The only way is up? Tegenwoordig willen veel mensen altijd maar meer! We zijn ongevoelig(er) geworden voor de zachte prikkels in onszelf en daarbuiten. Nog luidere muziek, nog stevigere seks, nog opvallender, meer en ‘beter’, nog meer blitse lichten, … We zijn het contact met ons gevoel verloren en we denken vooral dat het beter is. The only way is up!? Niets is minder waar, wat mij betreft. Laten we terug zakken, openen, samen, echt verbinden. Langs de andere kant beginnen meer en meer mensen te beseffen dat er iets niets klopt. Diezelfde mensen zijn terug op zoek naar de verbinding met zichzelf. Willen zich terug herinneren wie ze werkelijk zijn. Een zacht fundament leggen om een oprECHTE verbinding met een ander aan te gaan. Wellicht ben jij zo iemand, anders had je al lang doorgeklikt. Maestro Tobacco is vaak de eerste stap in het sjamanisme, die als ‘curandero’ kan ingezet worden om dit te bewerkstelligen. Deze plantteacher brengt ons naar beneden, gaat ons aarden, brengt focus, herstelt het contact met het lichaam. Het hier en nu ontstaat terug in al zijn pracht. Het is een heilig medicijn dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. De ene manier al intenser dan de andere.

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page