top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

wo 14 jul

|

Melle

Satori Kids Camp

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Satori Kids Camp
Satori Kids Camp

Tijd en locatie

14 jul 2021 08:33 – 16:40

Melle, Gontrode Heirweg 141, Melle, België

Over het evenement

Arts 

We willen onze gouden lichtjes meenemen in de wonderlijke wereld van permacultuur, door 90 procent zelfgeproduceerd/ gerecycleerde grondstoffen te gebruiken. 

We gaan spelenderwijs op  zoektocht  in ons zielsverlangen door beweging en onderzoektochten hierdoor ondekken ze dat alles wat we nodig hebben rechtstreeks van onze moede aarde komt. 

Plants 

Met onze herborist Evelien Gelaude,  mogen de kinderen in een democratisch spel gaan stemmen waar hun ziel naar verlangt. Dit kan een wildpluk van vergeten kruiden zijn, bloemkransjes maken, een wilde limonade, een theekransje met bloemenkoekjes, maar evenzeer  een stoere olie tegen jeuk of schrammen, spelen met brandnetel.

Neem mee

-drinkfles en vieruurtje

-kleding wat vies mag worden

- bij mooi weer zwemzak 

We verwachten de kindjes tussen 08.30 tot 09.00 binnenkomst 

 

We starten onze dag in de circel om 09.00 dus graag optijd.

We voorzien Superfoods en fruit als tussendoortje in de ochtend.

Lunch plukken we en maken we met onze buren van Plant the Future. 

Om 15.30 start de opvang na de activiteiten. Om 16.30 is de dag ten einde.

Kinderen uit het zelfde gezin hebben gereduceerd tarief 2e kind helft van de prijs. 

*Sociaal tarief is bespreekbaar! Stuur me een pm en we komen eruit!

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page