top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

wo 13 apr

|

Ruben

Sacred Brotherhood Circle - World Breathing Day - Inspiring Solutions

Inspireren: bezielen, iemand tot iets aanzetten Ontleend aan Latijn inspirare: 'bezielen', letterlijk 'inblazen'

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sacred Brotherhood Circle - World Breathing Day - Inspiring Solutions
Sacred Brotherhood Circle - World Breathing Day - Inspiring Solutions

Tijd en locatie

13 apr 2022 19:30 – 22:00

Ruben, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Op 13 april vindt de eerste open mannencirkel plaats te Dwarsligger in Melle. De mannencirkel is een bijeenkomst van, u raadt het al, mannen, die elkaar en het leven willen eren. De cirkel op 13 april staat in het teken van World Breathing Day (WBD) van de International Breathwork Foundation (IBF) op 11 april. Het thema van de Wereld Ademdag is dit jaar ‘inspirerende oplossingen’. Momenteel zijn er vele crises gaande, niet enkel op maatschappelijk maar ook op persoonlijk vlak. De oplossingen die van buitenaf aangereikt worden blijken doorgaans tekort te komen. In de nieuwe wereld die we wensen te creëren komen de oplossingen van binnenuit. Daarom wordt op deze mannencirkel de adem gebruikt als hulpmiddel om tot inspirerende oplossingen te komen. Tijdens deze cirkel gaan we op zoek naar wat we willen creëren, wat we daarvoor nodig hebben en hoe we elkaar hierin kunnen ondersteunen. Aho! Breng mee: yogamat / dekentje / meditatiekussen Water is aanwezig Max. 8 deelnemers Prijs: €25 Meer info over WBD: https://ibfbreathwork.org/wereldademdag-11-april/?lang=nl

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page