top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

za 14 mei

|

Louis de Jaeger

Première FoodForest / Voedselbos documentaire

Zijn voedselbossen hét medicijn voor mens en planeet? Dat onderzochten landschapsarchitect Louis De Jaeger en de bekroonde Nederlandse filmmaker Daan Jongbloed. Dit in aanwezigheid van Louis De Jaeger en alle voedselbospioniers die in de film aan bod komen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Première FoodForest / Voedselbos documentaire
Première FoodForest / Voedselbos documentaire

Tijd en locatie

14 mei 2022 18:30 – 22:30

Louis de Jaeger, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

** INSCHRIJVEN **

https://www.eventbrite.co.uk/e/premiere-foodforest-l-voedselbos-documentaire-tickets-315817928927?fbclid=IwAR0PZaBifQytzqWsk3Vpm6sjABxJTIULx2y2Pbg8IhcTcbE-gc5Ivvl5AGo

** PROGRAMMA **

- Vanaf 18u30: vegan maaltijd met lokale groentjes, bereid door Gregory Leurs van WOEST (10 euro, ter plekke te betalen) - 19u30: start screening ‘FoodForest' - 20u30: nabespreking met Louis De Jaeger en de voedselbospioniers - 21u: napraten met een biobiertje in de Dwarslig-bar

** OVER DE FILM **

In de documentaire 'FoodForest' schetst Louis De Jaeger hoe voedselbossen de aarde kunnen redden van verstikking, gemeenschappen weer tot leven kunnen wekken, de landbouw duurzaam kunnen maken, de opwarming van de aarde kunnen keren en toch een overvloed aan voedsel kunnen produceren.

Deze film neemt je mee op een reis door de geheime tuinen van voedselbospioniers. Van stadsjungles tot helende projecten in psychiatrische instellingen. Omdat de natuur de beste genezer blijkt te zijn voor de sociale, psychologische en ecologische littekens die mensen hebben veroorzaakt. Als we de veerkracht van de natuur een kans geven, kunnen we samen een nieuw Eden creëren. In feite zijn er al stukjes van dit nieuwe paradijs zichtbaar.

** OVER DE REGISSEUR **

Louis De Jaeger (1994) is een man met een maximale impact en doet er alles aan om deze wereld op alle mogelijke manieren duurzamer te maken. Hij is activist, omroeper, auteur & landschapsarchitect en maakt documentaires en series over duurzame landbouw.

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page