top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

za 22 mei

|

Dwarsligger

POP UP Slowfashion & Fast Superfoods

maak kennis met Slowfashion en Fast Superfoods via het pop-up event van Satori-Lifestyle.

POP UP Slowfashion & Fast Superfoods
POP UP Slowfashion & Fast Superfoods

Tijd en locatie

22 mei 2021 10:00 – 21:00

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Kom tijdens de laatste plantenverkoop van VZW Plant the Future Slowfashion en Fast Superfoods van Satori Lifestyle ontdekken. www.satori-lifestyle.com

Slowfashion als tegenreactie op de wegwerp fashion industrie en Superfoods als statement voor duurzame energie voor ons lichaam passen dan ook binnen de visie van VZW Dwarsligger.

Om de dag feestelijk af te sluiten kan men op ons overdekt terras tussen het groen genieten van een drankje en some good vibes only. Dit natuurlijk onder toepassing van de Corona maatregelen. Hou er rekening mee dat er maximaal 50 mensen binnen mogen. 

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page