top of page

zo 04 dec.

|

NatuurlijkMediteren.be

Osho Kundalini meditatie

OSHO Kundalini meditatie is een mooie manier om even een pauze te nemen, of om je dag af te sluiten. Om je helemaal onder te dompelen in het schudden en dansen. Om de vastzittende energie te laten vloeien... Om dan naar de stilte te gaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Osho Kundalini meditatie

Tijd en locatie

04 dec. 2022 13:00 – 17:00

NatuurlijkMediteren.be, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

NatuurlijkMediteren.be

OSHO Kundalini meditatie laat je volledig ondergedompeld zijn in het schudden en dansen. Op deze manier maak je de weg vrij om je levensenergie in volle kracht te laten stromen.   Waarbij het rotsachtige kan smelten en je energie vloeit en transformeert in vreugde en plezier. Om dan naar de stilte te gaan...  Het is een hoogst effectieve manier om aan het eind van de dag tot rust te komen en los te laten.

Osho over ‘hoe te schudden’:

“Als je de kundalini meditatie doet, sta het schudden toe – doe het niet! Sta in stilte, voel het komen en wanneer je lichaam een beetje trilt, help het, maar doe het niet! Geniet ervan, voel je er gelukkig door, sta het toe, ontvang het, verwelkom het, maar wil het niet.

Als je het forceert zal het een oefening worden, een lichamelijke, fysieke oefening. Dan zal het schudden er wel zijn, maar slechts aan de oppervlakte. Het zal niet tot je doordringen. Je zal vast blijven zitten, als een steen, als een rots blijven binnenin. Je zal de manipulator blijven, de doener en het lichaam zal slechts volgen. Niet het lichaam is de vraag, jij bent de vraag.

Als ik zeg schudden bedoel ik dat je vastzitten, je rotsachtig zijn op zijn diepste fundaties moet schudden zodat het vloeibaar, vloeiend, smeltend wordt. En als het rotsachtige vloeibaar wordt zal je lichaam volgen. Dan is er geen schudder, alleen schudden; dan doet niemand het, het gebeurt gewoon. Dan is er geen doener.

Geniet er van, maar wil ’t niet. En onthoud, als je iets wilt kan je er niet van genieten. Zij zijn tegengesteld, tegenstellingen; zij ontmoeten elkaar nooit. Als je iets wilt kan je er niet van genieten, als je er van geniet kan je het niet willen” 

Osho

Praktisch:

* Inschrijven verplicht via de 'reserveer'-knop

* minimum 10 personen

* maximum 30 personen

* Inschrijving nog mogelijk tot 1/12/2022 

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page