top of page

zo 18 sep.

|

vzw Up2You

Losse sessies / Allerhande workshops / steeds andere lesgevers

We willen allen in contact brengen met vaardigheden gevonden in o.a. yoga, tai chi, shiatsu, qigong, meditatie en zo veel meer. Wij, als initiatiefnemers, zijn ervan overtuigd dat de balans tussen lichaam en geest kan bijdragen tot innerlijke rust, creativiteit en vooral tot een gezonde levenslust.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Losse sessies / Allerhande workshops / steeds andere lesgevers

Tijd en locatie

18 sep. 2022 11:00 – 13:00

vzw Up2You, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

18/09/2022: Caroline - QHHT  Quantum Healing Hypnosis Technique     

QHHT is een krachtig werkmiddel om toegang te krijgen tot het al-wetende deel van onszelf, wat wij soms benoemen als het Hogere Zelf, de Ziel of het Universeel Bewustzijn.     

QHHT is een hypnosetechniek die het mogelijk maakt voor mensen om zich te verbinden met hun onderbewuste.  Het onderbewuste, is dat grotere deel van onszelf dat steeds in verbinding staat met de bron en het welke ongelimiteerde kennis heeft, alsook een onbeperkt vermogen tot genezing van het fysieke lichaam.    

Tijdens een QHHT-sessie krijgen we toegang tot deze informatie en onthult het onderbewustzijn de oorzaak van problemen of aandoeningen.  Wanneer de persoon inzicht krijgt in deze levensles, heeft de fysieke of psychische pijn zijn doel gediend en kan deze losgelaten worden.  

Op zondag, 18/09/2022, in Dwarsligger kan je deelnemen aan een groepssessie QHHT, dit verloopt net iets anders dan een individuele sessie. In een individuele sessie wordt heel diep ingegaan op vragen, trauma of problemen van de persoon die de sessie ondergaat. Tijdens een groepssessie gaan we raken aan vorige levens maar gaan we geen individuele conversaties met je hogere zelf voeren. We zullen onze intenties persoonlijk stellen om informatie over een bepaald onderwerp/onszelf te krijgen. Vervolgens wordt het mogelijk om indrukken en beelden van vorige levens te zien en beleven die we nadien in groep samen zullen delen en bespreken.    

Met andere woorden, een groepssessie is de ideale manier om de QHHT-techniek, zoals Dolores Cannon deze ontwikkeld heeft, te leren kennen. Je kan alvast op youtube eens rondkijken naar lezingen en clips van Dolores Cannon, zeker de moeite waard!

Praktische info:

- Losse sessies met vrije bijdrage (richtprijs 10 euro). 

- Geen voorkennis nodig

- Aanmelden via onze site, u bent steeds welkom elke zondag vanaf 11u00!  *gelieve op tijd te komen en eigen yoga mat mee te nemen aub!

- max 15 mensen / sessie

It's Up2Us to take care of our temples/bodies

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page