top of page

vr 17 feb.

|

Guy Wauters

Lezing: In de kracht van de ruimte.

Guy bracht een half leven door tussen de struisvogels, ontdekte daardoor de ongelooflijke kracht van de ruimte in en buiten zichzelf. Voor meer info https://lifefullness.be/boeklancering/

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: In de kracht van de ruimte.

Tijd en locatie

17 feb. 19:30 – 22:15

Guy Wauters, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Volgens Guy is je bewustzijn nauw verbonden met je innerlijke ruimte. De ruimte wordt een kracht als je haar leert te herkennen en te creëren. In deze lezing neemt hij ons mee doorheen de dertien levenselementen en hoe jij naar je onverstoorbaar centrum en ruimtelijke zelf kunt surfen. Het is tenslotte de beste plek om de uitdagingen en problemen van deze tijd aan te gaan en het transformatieproces op Aarde positief te ondersteunen. Hoe groot en diep kan je ruimte zijn?

Verder bespreekt hij het nut en het belang van ons onverstoorbaar centrum als een soort ‘zwart-wit gat’, waarbij de mens over een ongekend hoog potentieel bezit dat tijd en ruimte overstijgt. Het betekent op termijn vrije energie, vrij reizen, vrij eten, pure voedselcreatie vanuit de ether. Het diepmenselijke potentieel overstijgt hierdoor verreweg het transhumanisme en elke cyborg-technologie. Als we dit ontdekken, creëren we directe poorten naar een nieuwe Aarde in onszelf. Dit ‘gewaarzijn’ faciliteert enorm het hogere evolutieproces naar een Nieuwe Aarde.

Boek: "In de kracht van de ruimte." kan gekocht worden aan het einde van de lezing (CASH) voor de reductieprijs: 

30 euro ipv 35 euro

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page