top of page

vr 16 apr.

|

Dwarsligger

Learnshop Wolf : Wolf's Schaakclub - De eerste meesterzetten

Wolf (9 jaar), onze meester in schaken, start deze vrijdag met zijn eerste learnshop. Iedereen tussen 6 en 12 jaar is meer dan welkom om zich te laten omtoveren tot echte schaakmeester. De intentie van Wolf is om een echte Dwarsligger Schaakclub op te richten, en tweewekelijks rond de speeltafel te

Learnshop Wolf : Wolf's Schaakclub - De eerste meesterzetten

Tijd en locatie

16 apr. 2021 13:00 – 15:00

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

WOLF (9 jaar) deelt vol passie zijn skills in deze eerste learnshop. Met een duidelijke en heldere begeleiding maakt hij van elke leek een potentiële meester in schaken. De basisregels worden uitgelegd en de eerste wedstrijdjes worden gespeeld. Het is Wolf zijn uiteindelijke intentie om een Dwarsligger schaakclub te vormen en tweewekelijks samen te komen rond de speeltafel. ♞

____________________________________

Voor kinderen van 6 t.e.m. 12 jaar De richtprijs is €8 maar een vrije bijdrage extra is ook meer dan welkom.

Reserveren kan via plantthefuture33@gmail.com Het maximum aantal is 7 personen.

Vragen of meer info? Stuur ons zeker een berichtje! 

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page