top of page

za 09 jul.

|

vzw Green Feet

Initiatie Permacultuur

Op een initiatie permacultuur vertelt specialist Moody je alles wat hij weet over de praktische basisprincipes en kennis die je nodig hebt in een permacultuurtuin of -project.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Initiatie Permacultuur

Tijd en locatie

09 jul. 2022 13:30 – 16:00

vzw Green Feet, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Gregory (a.k.a. Moody) van vzw Green Feet voorziet een initiatie permacultuur.  De perfect instap om je basiskennis over permacultuur te verwerven. 

"Permacultuur (permanente landbouw) is het bewust ontwerpen en onderhouden van productieve ecosystemen die de diversiteit, stabiliteit en veerkracht van natuurlijke ecosystemen weerspiegelen." volgens Bill Mollison, grondlegger van het concept 'permacultuur'.

Moody heeft een decennia lange ervaring opgebouwd in het toepassen van permacultuur en ontwikkelde een eigen(zinnige) visie en heel wat ervaringskennis en -wijsheid! In deze initiatie leer je uit de eerste hand wat Moody al doende van de grond zelf leerde, en hoe we het hier bij Dwarsligger aanpakken.

Verwacht je aan een zeer praktische uiteenzetting, met beide voeten op de grond en beide handen in de aarde. Passeren onder meer de revue: de kunst van het water geven, wijsheid over het combineren van planten, het belang van observeren van en meewerken met je biotoop, wat en hoe van mulch en hugels, grondsoorten, grondstructuur, alternatieve composteertechnieken, en zoveel meer!

Voor leden: 10 euro 

Voor niet-leden: 12 euro 

Volkstuinleden: gratis  

Max 15 personen!

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page