top of page

wo 22 jun.

|

Erfgoed Viersprong

Infosessie Meester-Leerling-beurzen - Erfgoed Viersprong

Ik vraag het aan! De Vlaamse overheid reikt ook dit jaar beurzen uit voor een meester-leerling traject, kom er alles over te weten op deze infosessie door Erfgoed Viersprong. (!OPGELET: enkel via de link in beschrijving inschrijven)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Infosessie Meester-Leerling-beurzen - Erfgoed Viersprong

Tijd en locatie

22 jun. 2022 19:45 – 21:30

Erfgoed Viersprong, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Beheers jij een vak? Het vak van verteller, dialectkenner, boekbinder, keramist, tattooeur, danser, smid, brouwer, imker, instrumentenbouwer, ... ?

Dan weet je dat vakmanschap en -kennis écht in de vingers krijgen, tijd vraagt. Om vakmensen hiertoe de kans te geven, reikt de Vlaamse overheid ook dit jaar beurzen voor een meester-leerlingtraject uit.

Maar wat houdt zo’n traject en aanvraag in? Wie komt in aanmerking? Hoe pak je het aan? Waar vind ik een meester of leerling? En wat kan Erfgoed Viersprong voor jou betekenen?

Kom er alles over te weten tijdens het infomoment, een avond vol info en getuigenissen, waar je andere vakmensen uit de regio kan ontmoeten bij een receptie achteraf.

Het moment gaat door op woensdag 22 juni (19u45-21u30) bij Dwarsligger vzw in Melle. Deelname is gratis. Inschrijven is verplicht en kan t.e.m. 17 juni.

Meer info en inschrijving: https://erfgoedviersprong.be/ik-vraag-het-aan/

Samenwerking: Cultuurregio Leie Schelde

#stielman #stielvrouw #vakmanschap #erfgoed #netwerkmoment #meesterenleerling #beurs #VlaamseOverheid #oosterzele

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page