top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

wo 28 jun

|

Pascal VDM

I.E.T. Healing

Integrated Energy Therapie

I.E.T. Healing
I.E.T. Healing

Tijd en locatie

28 jun 13:00 – 17:00

Pascal VDM, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Om de 14 dagen wordt er een healing aangeboden bij vzw Dwarsligger.

Booking via https://www.dwarsligger33.com/booking-calendar/pascal-vdm-i-e-t-healing

I.E.T staat voor Integrated Energy Therapie en is een krachtige healing-techniek geïnspireerd door de Engelen van de violette straal. Deze therapie werd in de U.S.A ontwikkeld door Stevan J. Thayer vanuit 'the center of being'.

I.E.T werkt in op ons cellulair geheugen, als men er klaar voor is worden energetische blokkades/trauma's op een zachte, doch intense manier opgelost en weg getrild door middel van handoplegging. De impact ervan gebeurd op fysiek, emotioneel, mentaal en op zielsniveau, afhankelijk van wat op dit moment aan de orde is voor jou. 

Het systematisch in contact komen met deze healende energie brengt een creatieve flow en moeiteloosheid in je dagelijkse leven die iedereen ten goede komt... 

Ik stel me graag ten dienste van jou en de uwen om in samenwerking met de Engelen deze levens-ondersteunende en rust brengende healings te bewerkstelligen. 

U kan betalen volgens het sliding scale principe, m.a.w. betaal de prijs naar jouw financiële mogelijkheden: minimum €25 en maximum €35.  

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. zelf registratie via menu "Deelnemen > Lid worden", uw account vind je in de submenu van "Home". We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons flexibel opstellen, gelieve aan Pascal te vermelden dat je nog geen lid bent, dan kan hij 3€ lidgeld/maand in rekening brengen.

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page