top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

zo 18 dec

|

Jellen

Hoe in je recht staan? - Lezing 2

In deel 2 zal Jellen een introductie geven over hoe we een slaaf gemaakt zijn en waarop dit gebaseerd is...

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hoe in je recht staan? - Lezing 2
Hoe in je recht staan? - Lezing 2

Tijd en locatie

18 dec 2022 14:00 – 18:00

Jellen, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Naast de intro ivm slavernij zal hij jullie laten zien hoe je post verstuurt als een vrije man of vrouw zonder stempel van de post of met behulp van een postkantoor, een uiteenzetting van wat een rechtbank is, wat het doet achter de schermen, tips hoe je je daar in het water hoog houdt en wat de implicaties en gevolgen zijn als je daar binnengaat en natuurlijk (een deel van) het bijbehorende papierwerk. 

Ten slotte, ga ik ook een aanpak voorzien hoe je wettelijk en makkelijk energiefacturen (gas, elektriciteit) betaalt, hoe je van de 'slimme' meters afgeraakt en een comprehensieve uitleg en aanpak over leningen en hypotheken geven.

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page