top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

zo 20 feb

|

IMAWA Center & Ecstatic Dance

Healing & Ceremony Circle

IMAWA Center en Ecstatic Dance Gent organiseren binnen de serre van Dwarsligger een verbindende Healing & Ceremony Dance Circle.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Healing & Ceremony Circle
Healing & Ceremony Circle

Tijd en locatie

20 feb 2022 14:00 – 16:30

IMAWA Center & Ecstatic Dance, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Healing & ceremony Dance circle

We stappen samen in een heilige ruimte en delen de oneindigheid en de verbondenheid met alles. Het leven is heilig en magisch, en om dit te ondervinden moeten we uit ons gewone leven stappen. We zijn in onze cultuur vaak niet meer verbonden met deze rituelen, de gidsen in ons dagelijkse leven en de natuur.

Via een zachte ceremonie en rituelen zetten we een mooi en krachtig veld neer. We verbinden met de gidsen en roepen ze op. Er mag gedeeld worden wat nodig is, er mag gezaaid en losgelaten worden. Er mag stromen wat wil stromen. Plantteachers cacao en tobacco ondersteunen ons. Dans integreert het proces.

De tijd is nu, om terug te connecteren met je ware liefde, met je hart, met je ziel, je kracht, met alles. De tijd is nu. Laten we dit samen oproepen...

Praktisch: * Gemengde cirkel: iedereen is welkom * Enkele meditatiekussens aanwezig, breng een dekentje mee indien gewenst, een yogamatje, kussen. Kleed je comfortabel. * Eet weinig of minder dan je normaal eet * Beperkt aantal deelnemers, kleine groep * Breng iets mee voor op het altaar, en iets om te noteren indien gewenst * We houden ons aan alle coronamaatregelen, indien deze cirkel niet kan doorgaan wordt u persoonlijk verwittigd en kan je uiteraard je ticket recupereren. * Kom op tijd, 15 min op voorhand kun je binnen

* Bijdrage: 32€, leden Dwarsligger 30€ * Inschrijven verplicht via imawacenter@gmail.com

* Indien je meer informatie wil, stuur gerust een seintje

Deel dit evenement

bottom of page