top of page

za 10 sep.

|

Apanidra

Hartzingen

Samen zingen verhoogt ons geluksgevoel en de verbondenheid onder elkaar... We zingen eenvoudige liederen uit alle hoeken van de wereld.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Hartzingen

Tijd en locatie

10 sep. 2022 19:30 – 21:30

Apanidra, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Reeds eeuwen komen mensen in diverse culturen samen om te zingen. Samen zingen verhoogt ons geluksgevoel en de verbondenheid onder elkaar... We zingen eenvoudige liederen uit alle hoeken van de wereld. Deze liederen gaan over universele levensthema’s en -wijsheden, zoals de verbondenheid onder de mensen, het eren van de natuur en moeder aarde, blessings,... Spirituele liederen zoals mantra’s, sufi-liederen en native american songs staan ook op het programma. Ook hedendaagse liederen die onze harten kunnen raken, komen aan bod. 

Ieder die graag zingt, is van harte welkom! Bij mooi weer zingen we ev. buiten. 

Nicole en Marc

Bijdrage: 12 euro en 10 euro voor de leden van dwarsligger. Kids en studenten: 6 euro

Meer info over het hartzingen, kan je vinden op www.apanidra.be

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page