top of page

za 31 jul.

|

Melle

DIY Learnshop Kalebas-lamp maken

Create your own light with our homegrown gourds

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
DIY Learnshop Kalebas-lamp maken

Tijd en locatie

31 jul. 2021 13:00 – 17:33

Melle, 9090 Melle, België

Over het evenement

GROW YOUR OWN LIGHT!   Tijdens deze learnshop exploreren we de wondere wereld der kalebassen. Het is de oudste gekende plant die gecultiveerd werd om allerlei gebruiksvoorwerpen mee te maken zoals bvb, lepels, kommetjes, drinkflessen en muziekinstrumenten.   Wij gaan er echter een organische sfeerlamp van maken, die je nadien mee naar huis kan nemen!                          Iedereen mag zen eigen exemplaar kiezen uit de oogst van vorig seizoen.                                                                                     Je krijgt als extra ook enkele teelttips en zaden om zelf het hele proces te proberen doorlopen..                                      We gebruiken als materiaal een dremel multitool, die we ter beschikking stellen voor gebruik.                                    Indien mogelijk, gelieve wel zelf handschoenen en een veiligheidsbril mee te nemen.             De learnshop duurt ongeveer een viertal uur & een homemade drankje is inbegrepen in de prijs.   Bijdrage:   Hanglamp--> *Dwarslig-leden: 40€ *Nog niet Dwarslig-leden:50€                                                                                                        Met voetje---> *Leden: 44€ *Nog niet leden: 55euro Max aantal deelnemers = 6 reserveren via ticketlink of op plantthefuture33@gmail.com

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page