top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

do 09 mrt

|

Yannick Pots

Cursus Reiki

Ben jij geprikkeld door alternatieve behandelingszorg gebaseerd op energievelden? Op zoek naar een natuurlijke en eenvoudige helingswijze voor mensen, planten en dieren? Benieuwd naar wat Reiki is en hoe je dit kan toepassen? Dan is deze 25-lessenreeks iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

09 mrt 19:00 – 21:00

Yannick Pots , Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Reiki kent zijn oorsprong in Japan. De letterlijke vertaling van het woord ‘Rei’ is geest, ziel. ‘Ki’ staat staat voor vitale kracht, geest.

Reiki is een systeem van aanraking met de handen gebaseerd op de overtuiging dat een dergelijke aanraking door een ervaren beoefenaar heilzame effecten heeft door het versterken en normaliseren van bepaalde vitale energievelden, die geacht worden in het lichaam te bestaan. Dit in combinatie met de Tibetaanse/Japanse geneeskunde, de toepassing van de Chinese Meridianen geneeskunde en de Indische Ayurvedische geneeskunde.

In deze lessen reeks starten we met een introductie rond het concept Reiki. Verder is deze reeks gevuld met theorie en praktijk, waarbij je een inzicht krijgt op de energetische kaders & flow en behandelen we de diverse stromingen, Meridianen & Ayurveda toegepast op mens, dier en natuur.

Praktisch

  • 2-wekelijkse lessenreeks van 25 lessen verspreid over een jaar
  • Inschrijven via de website
  • 2u/ per les (19u-21u) - op donderdagavond
  • 20€ / avond of 500€ / jaar
  • Startdatum: 8/09/2022
  • Minimum 10 deelnemers

Deel dit evenement

bottom of page