top of page

do 01 dec.

|

Yannick Pots

Cursus Reiki

Ben jij geprikkeld door alternatieve behandelingszorg gebaseerd op energievelden? Op zoek naar een natuurlijke en eenvoudige helingswijze voor mensen, planten en dieren? Benieuwd naar wat Reiki is en hoe je dit kan toepassen? Dan is deze 25-lessenreeks iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

01 dec. 2022 19:00 – 21:00

Yannick Pots , Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Reiki kent zijn oorsprong in Japan. De letterlijke vertaling van het woord ‘Rei’ is geest, ziel. ‘Ki’ staat staat voor vitale kracht, geest.

Reiki is een systeem van aanraking met de handen gebaseerd op de overtuiging dat een dergelijke aanraking door een ervaren beoefenaar heilzame effecten heeft door het versterken en normaliseren van bepaalde vitale energievelden, die geacht worden in het lichaam te bestaan. Dit in combinatie met de Tibetaanse/Japanse geneeskunde, de toepassing van de Chinese Meridianen geneeskunde en de Indische Ayurvedische geneeskunde.

In deze lessen reeks starten we met een introductie rond het concept Reiki. Verder is deze reeks gevuld met theorie en praktijk, waarbij je een inzicht krijgt op de energetische kaders & flow en behandelen we de diverse stromingen, Meridianen & Ayurveda toegepast op mens, dier en natuur.

Praktisch

  • 2-wekelijkse lessenreeks van 25 lessen verspreid over een jaar
  • Inschrijven via de website
  • 2u/ per les (19u-21u) - op donderdagavond
  • 20€ / avond of 500€ / jaar
  • Startdatum: 8/09/2022
  • Minimum 10 deelnemers

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page