top of page

wo 22 feb.

|

Yannick Pots

Cursus Fytotherapie

Fytotherapie en farmacognosie klinkt jou bekend in de oren of misschien helemaal niet? Op zoek naar een manier om je gezondheid te verbeteren? Geprikkeld door de geneeskrachtige werking van planten? Dan is deze 25-lessen reeks iets voor jou!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cursus Fytotherapie

Tijd en locatie

22 feb. 19:00 – 21:00

Yannick Pots , Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Fytotherapie is het gebruik van plantaardige geneesmiddelen in de complementaire geneeskunde.

Farmacognosie is een tak van de farmacologie die zich bezighoudt met geneeskrachtige stoffen van biologische oorsprong en in het bijzonder met geneeskrachtige stoffen die uit planten worden verkregen.

In deze reeks geven we jou een introductie van de geschiedenis en etymologie van farmacognosie. Je krijgt theorie en casussen aangeboden die jou inzicht geven over welke diverse planten goed zijn voor ons lichaamsstelsel, weefsel en organen. We gaan dieper in op medische condities, aandoeningen en ziekte en hoe deze behandeld kunnen worden met fytotherapie.

Praktisch

  • 2-wekelijkse lessenreeks van 25 lessen verspreid over een jaar
  • Inschrijven via de website
  • 2u/ per les (19u-21u) - op woensdagavond
  • 25€ / avond of 625€ / jaar
  • Startdatum: 7/09/2022
  • Minimum 10 deelnemers

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page