top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

Ter plaatse kan je enkel met CASH betalen (bar, lidgeld, ...)

vr 16 sep

|

Blijf in beweging

CREATIEF BEWEGEN

Bewegen is het meest directe en holistische medium voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er is geen echte ontwikkeling als het lichaam er niet bij betrokken wordt. De actie van je lichaam om even een time-out te nemen, te herbronnen en te herontdekken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
CREATIEF BEWEGEN
CREATIEF BEWEGEN

Tijd en locatie

16 sep 2022, 19:30 – 21:30

Blijf in beweging, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Onder begeleiding laat je de woorden binnenkomen en resoneren in je lichaam. Je lichaam geeft zelf aan welke beweging tot uiting wil komen. Door je over te geven aan de beweging van je lichaam, kom je in een heel andere dimensie terecht. Het stimuleert het creatieve brein, zelfkennis, zelfzorg en tegelijkertijd brengt het rust in heel je systeem. Of je krijgt er net een enorme energieboost van! Afhankelijk wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Want niet alleen je lichaam wil bewegen! Ook je emoties, gedachten en spirit willen tot hun recht komen.

Deze methode opent deuren tot zoveel meer. Het boost je zelfvertrouwen, levensvreugde en helpt je centeren in je volledige ZIJN.

Het event bestaat uit 2 waves.

Ben je nog niet zo vertrouwd met Creatief Bewegen, dan ga je door de eerste wave waarbij je nauwgezette begeleiding krijgt om je over te geven aan je lichaam. Van zodra de tweede wave begint, krijg je weinig/tot geen instructies meer waarbij je de kans krijgt om te oefenen. Ben je al meer ervaren met deze materie, dan ga je door de eerste wave als opwarmertje om alle spiertjes goed wakker te maken. In de tweede wave kan je je volledig verdiepen en overgeven aan de totale flow.

Wat breng je mee :

. losse kledij

. een flesje water

. (eventueel een warme trui of dekentje voor de cooling down)

Door wie:

Caroline De Paepe - Aandachtstherapeut, Creatief therapeut, Dans-&Bewegingstherapeut, Embodiment Dance and Movement Facilitator

Prijs:

18 euro (15€ voor leden van Dwarsligger)

Deel dit evenement

bottom of page