top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

vr 01 jul

|

Caroline De Paepe

Creatief Bewegen

Je luistert naar welke beweging jouw lichaam op dat moment het meeste nood heeft. Loslaten van allerhande spanningen en oordelen. Jezelf terugvinden in een wereld van stilte, even helemaal geen gedachten en ten volle genieten van je lichaam.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Creatief Bewegen
Creatief Bewegen

Tijd en locatie

01 jul 2022 19:30 – 21:00

Caroline De Paepe, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

De laatste jaren beginnen mensen te beseffen dat bewegen het meest directe en holistische medium is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Er is geen echte ontwikkeling als het lichaam er niet bij betrokken wordt. Want je lichaam beweegt bij elke ademhaling, elke voetstap, elke armzwaai. Het weerspiegelt hoe je je in de wereld gedraagt en hoe de buitenwereld je aanschouwt. Het is de actie van je lichaam die resultaat geeft. Niet het brein die enkel bij het denken blijft. De actie van je lichaam om even een time-out te nemen, te herbronnen en te herontdekken.

Door beperkte instructies wordt je in beweging gezet. Je luistert naar welke beweging jouw lichaam op dat moment het meeste nood heeft. Loslaten van allerhande spanningen en oordelen. Jezelf terugvinden in een wereld van stilte, even helemaal geen gedachten en ten volle genieten van je lichaam. Deze methode opent deuren tot zoveel meer. Het geeft een boost aan je zelfvertrouwen om ten volle te durven ademen en te bewegen door het leven. Het helpt je centeren in je volledige ZIJN. Want we bewegen ons allemaal voort via onze eigen unieke ervaringen.

Bijdrage: 12 euro voor leden - 15 euro voor niet-leden van Dwarsligger Meebrengen: losse, comfortabele kledij en een flesje water

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page