top of page

wo 09 jun.

|

Dwarsligger

Crealieve Learnshop

Vanuit het inner kind verbinden met de natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Crealieve Learnshop

Tijd en locatie

09 jun. 2021 14:00 – 16:00

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Vanuit ons hart en de bron scheppen we ruimte, ervaren, tinkeren en Crea Eren we! 

Van waardige waarnemingen tot expressieve experimenten speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. 

Onder de vleugels van Dagmar De Grave, moeder, kunstenaar en liefhebster van het leven gaan de kinderen mee op ontdekking met diverse materialen en technieken. Materiaal wordt voorzien maar heb je zelf nog materiaal dan is dit zeer welkom.

De prijs bedraagt 7 euro en 5 euro voor de kinderen van Dwarsligleden. 

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page