top of page

do 01 dec.

|

Diane Mareen & Ruth Coopman

Boekvoorstelling Affirmaties & Happinez

Boekvoorstelling: 'Dit is alles wat we hebben' van auteur: Diane Mareen i.s.m. gelukscoach: Ruth Coopman

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boekvoorstelling Affirmaties & Happinez

Tijd en locatie

01 dec. 2022 19:00 – 21:30

Diane Mareen & Ruth Coopman, Best 'vzw Dwarsligger' intikken in de gps, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Diane Mareen:

"Je bent uniek en hebt via de beheersing van jouw onderbewustzijn het krachtigste instrument tot jouw beschikking om je leven de vorm te gven die je wenst. Leer de regels hoe dat met affirmaties en visualisaties te doen dan is succes verzekerd. De onfeilbare wet van de kracht van je gedachten geldt ook voor jou persoonlijk."

Ruth Coopman:

"Uidagende en chaotische tijden? Ook deze tijd draagt de kiem voor een happy life? Hoe navigeren in deze boeiende tijd? Piekeren? Grenzen bewaken? Je evenwicht bewaren? Laat je inspireren!" - (Gratis e-book)

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page