top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

Ter plaatse kan je enkel met CASH betalen (bar, lidgeld, ...)

do 09 jun

|

Bodymindtherapie

Bio-energetica

Bio-energetica
Bio-energetica

Tijd en locatie

09 jun 2022, 19:30 – 21:30

Bodymindtherapie, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Waarom je inschrijven?

Omdat we in de voorbije twee jaar ( en/of ons hele leven lang?) al heel veel spanning in ons lichaam opgebouwd hebben.

Wanneer we onze emoties onderdrukken: angst, onzekerheid, frustratie, kwaadheid, verdriet, … krijgen we lichamelijke spanningen en klachten en gaan we veel in ons hoofd zitten piekeren waardoor we nog minder grip op onze rust en geluksgevoel krijgen.

Wanneer we al die spanningen ontladen en onze emoties kunnen laten stromen, voelen we ons weer meer aanwezig, levendiger en sterker. En dat kunnen we nu echt wel goed gebruiken !

Ik werk in kleine groepen van een 10-tal personen in een immense serre tussen het groen. Het is er super mooi en gezellig! Het is ’s avonds nog wat frisser dus goed gekleed komen ( laagjes) en een dikke yoga-mat en een dekentje meenemen voor tijdens de ontspanningsmomenten.

Actieve beweging, ademen en expressie zijn de basisprincipes van de bio-energetica. Daarnaast leer je je aandacht naar binnen keren en gaan voelen wat daar leeft, stroomt of blokkeert en vast zit. En er met een open , nieuwsgierige houding, zonder oordeel naar kijken en je bewust worden van je lichaam en gevoel(ens).

Dan gaan we via het gebruik van onze adem, beweging en waar mogelijk expressie, eventuele blokkades wat losmaken zodat je energie terug wat kan gaan stromen in plaats van vast te lopen. Deze methode is uiterst geschikt voor al wie veel te vaak zit te piekeren, het gevoel heeft niet heel stevig op zijn/haar benen in de wereld te staan, te kampen heeft met angsten en/of energieverlies, …

In de bio-energetica ga je voelen waar je kracht zit en hoe je die voor je kan laten werken via je lichaam, wat veel beter werkt dan vanuit je hoofd !

Dus voor al wie zin heeft om geïnspireerd te worden om op een andere manier naar zichzelf en bepaalde patronen te kijken, ze te gaan voelen en te transformeren, wees welgekomen ! Vooral in deze tijd is het heel belangrijk je energie in beweging te brengen als je niet vast wil lopen in donkere gedachten en gevoelens!

De prijs voor een losse sessie is 25€ , die voor de reeks is 125€ voor 5 lessen , huur zaal & BTW inbegrepen. Mag ik je vragen het bedrag over te schrijven op BE44 4459 6922 2145 om je van een plaatsje te verzekeren. Mensen die zich voor de hele reeks inschrijven, krijgen voorrang. Indien er nog plaatsjes over zijn, kan je ook nog los komen meedoen. De laatste reeksen zaten wel telkens vol …

Word lid van Dwarsligger vzw en betaal maar 20€ per sessie! Lidmaatschap voor een jaar kost 33€ en je geniet er van tal van kortingen op andere events en meer bij Dwarsligger mee.

Deel dit evenement

bottom of page