top of page

di 01 jun.

|

Dwarsligger

Bio-energetica

Heb jij wel eens het gevoel dat jouw lichamelijke en geestelijke gezondheid een boost mag krijgen? Dat de spanning er eindelijk eens vanaf mag? De rust terug in jezelf vinden? Aan de hand van de basisprincipes van bio energetica brengt Bodymindtherapie je sterker in jouw kracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Bio-energetica

Tijd en locatie

01 jun. 2021 19:30 – 21:30

Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Omdat onze geestelijke en lichamelijke gezondheid op dit moment zo belangrijk zijn en omdat het eindelijk weer mag, lanceer ik op dinsdag 1 juni opnieuw een mini-reeks bio-energetica sessies.

Het was zo fijn om na de vorige reeks weer te mogen horen en zien hoe het mensen echt helpt om meer contact te maken met hun gevoel en om spanning te leren loslaten. En dat ze de oefeningen in de voorbije uitdagende tijden vaak hebben gebruikt om met alle frustratie en uitzichtloosheid te kunnen omgaan.

De sessies gaan opnieuw door op het prachtige domein van Dwarsligger in Melle met maximaal 9 deelnemers.

Waarom je inschrijven?

Omdat we in deze tijden heel veel spanning opbouwen in ons lichaam. Dit is zo'n uitzonderlijke situatie die ook maar blijft duren dat je af en toe overspoeld worden door emoties: angst, onzekerheid, frustratie, kwaadheid, verdriet, ...

Tegelijk proberen we sterk en optimistisch te blijven en ons er door te slaan maar de emoties zijn er wel.

Als we ze onderdrukken, dan krijgen we lichamelijke spanningen en klachten en gaan we veel in ons hoofd zitten piekeren waardoor we nog minder grip op onze rust en geluksgevoel krijgen.

Wanneer we al die spanningen ontladen en onze emoties kunnen laten stromen, voelen we ons weer meer aanwezig, levendiger en sterker. En dat kunnen we nu echt wel goed gebruiken !

Ik zorg er voor dat we met max. 10 zijn mezelf inbegrepen waardoor we 1,5 tot 2 meter afstand kunnen houden. We werken zoveel mogelijk buiten onder een stretch tent maar als het weer het echt niet toe laat kunnen we ook terecht in een immense serre waarin een gezellige ruimte is afgebakend met doeken. Je brengt best een dikke yoga-mat en een dekentje mee. Aangezien actieve beweging, ademen en expressie geven de basisprincipes van bio-energetica zijn, werken we zonder mondmaskers maar dus met de nodige afstand en aanwezigheid van hand-gel.

De prijs voor de 5 sessies is 100€. Je inschrijving is pas bevestigd nadat je die hebt overmaakt op mijn rekening: BE44 4459 6922 2145.

Meer info vind je ook op mijn site! https://bodymindtherapie.be/bio-energetica-workshops/

Heb je vragen, stuur me gerust een mailtje: sandra@bodymindtherapie.be of bel me op: 0486 / 87 06 16.

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page