top of page

za 30 apr.

|

Sofie Luyten

Authentic Relating

Authentic Relating is een structuur ontworpen om elkaar te ondersteunen, te trainen om met elkaar om te gaan en te verbinden op een authentieke, ‘echte’ manier.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Authentic Relating

Tijd en locatie

30 apr. 2022 14:30 – 17:30

Sofie Luyten, Gontrode Heirweg 141 (best nummer 6 intikken op de gps ipv 141), 9090 Melle, België

Over het evenement

Verbinden op een authentieke, ‘echte’ manier, om beter te leren aanvoelen wat er zich in onszelf afspeelt en de moed en durf te trainen om dit eerlijk te leren delen/communiceren naar anderen toe. Nu het masker-tijdperk eindelijk achter de rug is, wordt het tijd om ook ons figuurlijke masker te leren afzetten, om zo met elkaar in verbinding te kunnen komen op een vervullendere manier, omdat je hier wordt aangemoedigd om echt gewoon jezelf te zijn met alles wat er zich in je afspeelt., bewust te worden van (voor)oordelen en deze leert uitspreken/toetsen aan de werkelijkheid. Iedereen die niet bang is van voorzichtig buiten zijn comfort-zone te treden (met alle respect voor limieten uiteraard) om authentiekere contacten te leggen en bewuster te worden van zichzelf en anderen is van harte welkom!

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page