top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

Ter plaatse kan je enkel met CASH betalen (bar, lidgeld, ...)

zo 17 apr

|

Melle

Anandance

Anandance is een combinatie van circling, hatha yoga opwarming, ecstatic dance en meditatie/relaxatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Anandance
Anandance

Tijd en locatie

17 apr 2022, 15:00 – 18:00

Melle, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Al sinds mijn jeugd was ik gefascineerd door muziek en dansen en ik werd dan ook dj tijdens mijn studententijd en toerde al snel door België en Europa.

In 2012 kwam ik voor het eerst in contact met 'Ecstatic Dance', een vrije vorm van dansen op blote voeten en in stilte. Ik besefte meteen wat voor diepe transformatie er hier kan gebeuren en wat voor een leuke dynamische manier van mediteren dit was, zeer geschikt voor mensen die vb. Stilzitten erg uitdagend vinden.

Na een reeks dansen te doen en te helpen organiseren zowel in Australië als in België, besliste ik in 2016 om een cursus aan te vangen voor facilitator en host van 'Ecstatic Dance Evolution' en in de navolging daarvan hoste ik tien dansavonden in Antwerpen voor SATTVA.

Na verschillende soorten concepten en dansen te hebben ervaren leek het me ideaal om mijn yoga en meditatie kennis en ervaring te integreren in een eigen dansconcept.

Om echt diep in het lichaam te zakken voor de dans openen we met een korte hatha yoga sessie en om de beweging van de dans echt te integreren, ronden we af met een diepe relaxatie / meditatie.

Om een idee te krijgen van het soort muziek waar we op dansen kan je mijn dj sets beluisteren op mixcloud: https://www.mixcloud.com/ATMAPRIYA/

PRAKTISCH

BYO: Yoga-Matje / Meditatie kussentje. Draag comfortabele kledij. (We dansen op blote voeten indien mogelijk.)

Deel dit evenement

bottom of page