top of page

zo 17 apr.

|

Melle

Anandance

Anandance is een combinatie van circling, hatha yoga opwarming, ecstatic dance en meditatie/relaxatie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Anandance

Tijd en locatie

17 apr. 2022 15:00 – 18:00

Melle, Gontrode Heirweg 141 Best nummer 6 intikken op de gps ipv 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Al sinds mijn jeugd was ik gefascineerd door muziek en dansen en ik werd dan ook dj tijdens mijn studententijd en toerde al snel door België en Europa.

In 2012 kwam ik voor het eerst in contact met 'Ecstatic Dance', een vrije vorm van dansen op blote voeten en in stilte. Ik besefte meteen wat voor diepe transformatie er hier kan gebeuren en wat voor een leuke dynamische manier van mediteren dit was, zeer geschikt voor mensen die vb. Stilzitten erg uitdagend vinden.

Na een reeks dansen te doen en te helpen organiseren zowel in Australië als in België, besliste ik in 2016 om een cursus aan te vangen voor facilitator en host van 'Ecstatic Dance Evolution' en in de navolging daarvan hoste ik tien dansavonden in Antwerpen voor SATTVA.

Na verschillende soorten concepten en dansen te hebben ervaren leek het me ideaal om mijn yoga en meditatie kennis en ervaring te integreren in een eigen dansconcept.

Om echt diep in het lichaam te zakken voor de dans openen we met een korte hatha yoga sessie en om de beweging van de dans echt te integreren, ronden we af met een diepe relaxatie / meditatie.

Om een idee te krijgen van het soort muziek waar we op dansen kan je mijn dj sets beluisteren op mixcloud: https://www.mixcloud.com/ATMAPRIYA/

PRAKTISCH

BYO: Yoga-Matje / Meditatie kussentje. Draag comfortabele kledij. (We dansen op blote voeten indien mogelijk.)

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page