top of page

Om deel te nemen aan activiteiten op onze locatie moet je lid zijn/worden, dit kan reeds voor €3 voor één maand.

Lid worden kan hier.

zo 10 sep

|

Lieve Van Passen

Almendras Blancas Experience

Een feestelijke projectvoorstelling van Almendras Blancas asociación met fundraising. Live muziek, dans, heerlijke tapas en meer... Vrije bijdrage voor het project CASH ter plaatse doneren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Almendras Blancas Experience
Almendras Blancas Experience

Tijd en locatie

10 sep 11:00 – 22:00

Lieve Van Passen, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Op 9 september 2021 kochten we onze droomplek in Órgiva (Andalucia). We nodigen je uit op ons verjaardags- en geboortefeest. Geboorte, jawel, want onlangs stichtten we de vzw “Almendras Blancas”. Een vzw die mensen verbindt met zichzelf, elkaar, de natuur en het grotere geheel. 

Op deze dag kan je hier in "Dwarsligger" zelf ervaren wat het project betekent en leggen we je ook graag uit wat het inhoudt en wat het voor jou of je vrienden kan betekenen. 

Bij voorkeur aanmelden op deze WhatsApp groep: https://chat.whatsapp.com/E0exYYVJLlSLXMKLbNjdfL waar we binnenkort het volledige programma posten.  

We hebben een aantal goede chefs, die een gerecht willen mee brengen en zo stellen we een heerlijk buffet samen.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Almendras Blancas Experience

  Vrije bijdrage CASH te betalen ter plaatse als steun voor het project.

  Verkoop geëindigd op

  Prijsoptie
  Prijs
  Aantal
  Totaal

  niet-leden: lidgeld/1 maand

  € 3,00

  +€ 0,08 servicekosten

  € 3,00

  +€ 0,08 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Belangrijke opmerkingen

vzw Dwarsligger niet-leden: 

Lidgeld/enkel leden-toegang is noodzakelijk om het privé karakter van onze vzw te kunnen garanderen, dit geeft ons meer mogelijkheden naar soorten activiteiten.

Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online" (uw account vind je in de submenu van "Home"), u ontvangt na betaling onmiddellijk een mail met uw lidmaatschap gegevens.

We begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand éénmalig). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij dit na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot het ledenregister op onze website.

vzw Dwarsligger leden:

Na je registratie als lid ontvang je een email met je lidmaatschap gegevens (van - tot). Wanneer je voor een event tickets besteld en de eventdatum valt in je lidmaatschapsperiode, kies voor tickets "lid" (€3 korting).

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

 1. Vul je kaart nummer in

 2. Vul de vervaldatum in

 3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

 4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page