top of page

za 20 nov.

|

Dwarsligger vzw

5-delige reeks - Workshop: Tai Chi / Yoga / Qiqong

Geoffrey Saubain zal jullie een workshop voorzien, een combinatie van tai chi, yoga en qiqong.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
5-delige reeks - Workshop: Tai Chi / Yoga / Qiqong

Tijd en locatie

20 nov. 2021 19:00 – 20:30 CET

Dwarsligger vzw, Gontrode Heirweg 141, 9090 Melle, België

Over het evenement

Geoffrey Saubain heeft 2 jaar ervaring in tai chi en qiqong. Tevens doorheen de jaren ervaring binnen yoga.

Graag zou hij zijn ervaring willen delen met jullie en via deze vijf-delige reeks oefeningen meegeven om uiteindelijk zelf thuis te beoefenen. Via de opwarmingsoefeningen van tai chi wordt het lichaam voorbereid op de stretchoefeningen van yoga om af te ronden met qiqong, een vorm van staande meditatie met rustige bewegingen.

Deze workshop / learnshop is voor jong en oud, vanaf 16 jaar.

Belangrijke opmerkingen

ENKEL vzw Dwarsligger LEDEN kunnen deelnemen aan events bij vzw Dwarsligger. Door onze groei vragen we ons te helpen met verlagen van leden administratie, m.a.w. iedere deelnemer apart lid maken (kies in de menu "Deelnemen > Lid worden online", uw account vind je in de submenu van "Home"), maar we begrijpen dat dit soms niet mogelijk is en willen ons dan ook flexibel opstellen. U kunt tickets kopen voor niet-leden, mits u kiest voor tickets incl. lidgeld (€3 lidgeld/maand). Wanneer u ons een uniek email adres geeft per ticket kunnen wij hen na betaling van het ticket (online of aan de inkom) toevoegen tot de leden op onze website, zij zullen hiervan automatisch een mail ontvangen.

Betaling met debitkaart
(gewone bankkaart)

We hebben gemerkt dat voor debitkaart betalingen ook een CVV code gevraagd wordt, terwijl dit enkel voor kredietkaarten van toepassing is. Dit is een bug bij onze betaaltoepassing (SumUp op Wix) waar wij zelf geen wijziging in kunnen doorvoeren, daarom hieronder een woordje uitleg over hoe je bij ons met debitkaart (gewone bankkaart) kan betalen.

  1. Vul je kaart nummer in

  2. Vul de vervaldatum in

  3. geef "123" of "000" als Beveiligingscode (CVV) (veld mag gewoon niet leeg zijn om verder te gaan.

  4. Vul de naam gedrukt op de bankkaart in bij "Naam kaarthouder".

wanneer je dan verder gaat door op de knop "Koop nu" te klikken krijg je het scherm dat je gewoon bent om online betalingen te doen met jouw kaart.

bottom of page