348.jpg

CLOSE2NATURE

286955750_424974439488068_2618329593762571623_n_edited.png

TROTSE MAMA VAN

LENA & LUCAS

WOONT IN HET LANDELIJKE ZINGEM

GEEFT DEELTIJDS LES IN KAPPERSOPLEIDING

STREEFT GEZONDE EN ECOLOGISCHE VISIE NA

Binnenkort openen de deuren van het biokapsalon Close2Nature in de serre van VZW Dwarsligger.

Ontdek vanaf 1 juli samen met Kathy Grambergen allerlei biologische en huidvriendelijke natuurproducten van Rodolph&Co.

Kapper zijn zit me in het bloed, maar na heel veel jaren kreeg ik te maken met huidklachten geleverd door de chemische troep die in klassieke kappersproducten aanwezig zijn. Gezondheidsredenen brachten me in de zoektocht naar huidvriendelijke producten, die eveneens natuurvriendelijk zijn.

Ik stond versteld van de mogelijkheden van de mooie en zachte producten van Rodolph, steeds opnieuw blijf ik verwonderd door de mooie resultaten die nog steeds te behalen zijn mits wat creativiteit. Een je gekozen hebt voor zowel minerale als plantaardige kleuring, wil je nooit meer terug naar de chemische producten. Je voelt gewoon het verschil, je haar voelt zoveel gezonder en glanst ook meer. Door het werken aan de buitenlaag en dus het haar niet te openen, worden er geen natuurlijke pigmenten kapot gemaakt. Ik geef iets aan je haar en je blijft alle eigen natuurpigmenten behouden. Daardoor wordt er een langere houdbaarheid van je kleuring gegarandeerd dan bij een chemisch merk. Er zijn alleen maar voordelen, als je zelf ook een gezonde en ecologische visie nastreeft. 

Dwarsligger is voor mij een prachtige locatie om dit natuurlijke concept te ondersteunen. Ik ontvang jullie dan ook graag in de serre waar ik een praktijksruimte heb ingericht. 

Opening op 1 juli 2022

De openingsactie kan je volgen via de facebookpagina.

Liefs, Kathy.